Ajánlatok

Friss topikok

  • Deedo: cotcot.hu/divat/cikk/1807 (2008.07.31. 22:14) Újra itt
  • indianyo: szia Nem tudom az oldaladat olvasni, csaka bal egyharmadban látszik szövveg. valami lapozó vagy ... (2007.11.23. 09:09) Ruhák halomban
  • ~szivárvány~: Szia Hajni! Kösz a kommentet. Igen, hozol egy-két, mondjuk max 5 olyan darabot, amit úgy gondols... (2007.11.13. 11:49) Cserebere Szadán!
  • Velenczei Ágnes: Hát én a legkisebb voltam és így az unokatestvérem unokatestvérének a holland rokonaitól kapott ki... (2007.10.31. 23:20) Divatról kicsit

Ami eszembe jutott

2007.10.30. 23:24 - ~szivárvány~

Címkék: ingyen stílus divat ruha szerelem cserebere


Neked van kialakult öltözködési stílusod?
Vagy mindig az aktuális divatot követed?



Legjobb esetben ötvözöd  a kettőt, az adott irányzatból kiválogatod a magadnak tetszőt.
A baj akkor kezdődik, ha az ember még 30-on túl sem tudja igazán, mi állna jól neki.

Mert mondjuk voltak álmai, hogy mondjuk dögös, fűzős, fehér, meg a szűk farmer meg a vörös cipő, szóval azt hiszem, a nők többsége megálmodik magának valamit.

Ha valamiért nem tudja megtapasztalni, nincs módja megtanulni, hogy amit elképzelt, az megfelel-e neki valóban, akár az életviteléhez, akár személyiségéhez, alkatához, akkor nem alakul ki a megfelelő stílus, s a beszerzéshez szükséges rutin.

Aztán múlik az idő, s még mindig ugyanarról a kis fekete ruciról álmodik, meg  a habos hálóingről. Ami lássuk be, 10 év elteltével nem ugyanúgy mutatna. Az esetek többségéban.

S akkor kezdődik a kör előlről.

Hány éves is vagyok, mi is lenne praktikus, mi tetszik, mi jöhet szóba?



Namármost, ha hasonló kétségeid vannak, a cserebere a legjobb alkalom, hogy a rosszul megválasztott, ezért idegesítő darabjaidtól megszabadulj, miközben jóízűen megeszel egy kis sütit és iszol mellé valami jólesőt.

Nem utolsó sorban pedig örömet szerzel valakinek, aki épp arról a randa kékcsíkos pulcsiról álmodott, amit te a takarításhoz sem vennél fel.

Hirtelen fellángolás, múló szerelem volt csupán, amikor magadévá tetted:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenruha.blog.hu/api/trackback/id/tr96213763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása