Ajánlatok

Friss topikok

  • Deedo: cotcot.hu/divat/cikk/1807 (2008.07.31. 22:14) Újra itt
  • indianyo: szia Nem tudom az oldaladat olvasni, csaka bal egyharmadban látszik szövveg. valami lapozó vagy ... (2007.11.23. 09:09) Ruhák halomban
  • ~szivárvány~: Szia Hajni! Kösz a kommentet. Igen, hozol egy-két, mondjuk max 5 olyan darabot, amit úgy gondols... (2007.11.13. 11:49) Cserebere Szadán!
  • Velenczei Ágnes: Hát én a legkisebb voltam és így az unokatestvérem unokatestvérének a holland rokonaitól kapott ki... (2007.10.31. 23:20) Divatról kicsit

Kedvemre való

2007.11.03. 23:19 - ~szivárvány~

Címkék: ingyen divat ruha beszerzés trend cserebere árkategória


Hetven fölött - kilóban?

Szabó Andrea
Nõk Lapja Cafe
2007.08.30

Ez a cikk most nagyon jól jött.
...
Az idei divat szinte minden elemében nekünk dolgozik,
...
Idén ősszel elképesztően menő lesz a fekete, a szürke és a barna. A karcsúsító sötét színek divatja a mi malmunkra hajtja a vizet, főleg a mostani divatos letisztult szabásvonalakkal és minőségi anyagokkal.
...
A sötét tónusokat ragyogó élénk színekkel kombinálhatjuk, és mindjárt nem kerít hatalmába az őszi letargia!
...
Szerencsénk van az újra divatos magasított derekú nadrágokkal is, hiszen ezek inkább nyújtják az alakot (főleg, ha még élre is vasaltak), mint a csípőnadrágok. Persze a derékban húzott, raffolt, ráncolt darabokat próbáljuk elkerülni, mert azok nemcsak a csípőt, combot, de a pocakot is erősítik.

Semmiképpen ne vegyünk fel olyan blúzt, amit azután a nadrág derekába betűrünk, ez nagyon előnytelen. Válasszunk inkább olyat, ami a csípővonalig ér és karcsúsított, vagy hosszított fazonja van, netán egy isteni tunika. Arra azért figyeljünk, hogy ha blézert is veszünk fel, az ne legyen rövidebb a blúzunk hosszánál. Ez a kardigánokra is vonatkozik.
...
A szoknyák mostani hosszúsága is nekünk kedvez: a térd alatti szoknya éppen ideális hatvan kiló felett, hiszen egy A vonalú szoknya egy lágy esésű, V kivágású felsőrésszel, magas sarkú topánnal a legjobbat hozza ki belőlünk. Ősszel ezt az összeállítást megvadíthatjuk a szoknyánk színéhez passzoló poncsóval, ami szintén reneszánszát éli az idei szezonban.
...
Bátran viseljünk szoknyához és nadrághoz is közepes vastagságú övet, enyhén a csípőre csúsztatva. Mindenképpen előnyös lehet, hiszen optikailag elválasztja a testrészeket, és azáltal, hogy lecsúsztattuk a csípőnkre, még enyhén nyújtja is az alakunkat.

A fenti szabályok érvényesek a kosztümök viselésére is, ezeken felül már csak a blézer hosszára kell odafigyelnünk. A hosszanti szabásvonalúak a legelőnyösebbek, főleg, ha a függőleges varrásokat dísztűzésekkel emelik ki. Akárcsak a blúzok, ezek is maximum a csípő vonaláig érjenek, de ne lejjebb, mert akkor nagyon erősítenek. Az alacsonyaknak ideális a boleró viselete. A blézer/boleró alá bátran viselhetjük a most divatos zsabós blúzt, de ne a zárt nyakú változatot, inkább a dekoltáltabbat.

A pulóverekben is kedvünkre válogathatunk, az ejtett (kámzsa-) nyakú darabok pompásan mutatnak akár egy nem túl szűk szabású farmernadrággal vagy egyszínű A vonalú szoknyával is. A garbókkal vigyázzunk, mert egy magas nyakú, többszörösen visszahajtott darabbal könnyen lencsibabát csinálhatunk magunkból. Aki ragaszkodik ehhez a fazonhoz, válassza a vékonyabb anyagból készült félgarbót, amit kosztümhöz is viselhet – pompás kiegészítő lehet hozzá egy hosszú nyaklánc.
A kiemelések tőlem származnak.

Célom eredetileg az volt, hogy egy-két ruhadarab nevét kiemelve felhívjam a figyelmet az idei trendre.

Így jobban átgondolhatjuk, mire van szükségünk.

Egyetlen dolog van benne, ami nem tetszik.
Mindig olyan kis színtelen voltam. Szürke, barna, fekete, sötétkék, sötétbordó....
Épp most akartam elkezdeni kicsit színesebben öltözni:)

Majd ügyesen kombinálok.



A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenruha.blog.hu/api/trackback/id/tr78217534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása