Ajánlatok

Friss topikok

  • Deedo: cotcot.hu/divat/cikk/1807 (2008.07.31. 22:14) Újra itt
  • indianyo: szia Nem tudom az oldaladat olvasni, csaka bal egyharmadban látszik szövveg. valami lapozó vagy ... (2007.11.23. 09:09) Ruhák halomban
  • ~szivárvány~: Szia Hajni! Kösz a kommentet. Igen, hozol egy-két, mondjuk max 5 olyan darabot, amit úgy gondols... (2007.11.13. 11:49) Cserebere Szadán!
  • Velenczei Ágnes: Hát én a legkisebb voltam és így az unokatestvérem unokatestvérének a holland rokonaitól kapott ki... (2007.10.31. 23:20) Divatról kicsit

Stílusgyakorlat

2007.11.14. 20:12 - ~szivárvány~

Címkék: stílus divat ruha smink esküvői

 

Próbáld fel!


Nagyobbik lányom szokott ezeken az oldalakon "kreatívkodni". Trendi rucik, divatos smink.
Jó ízlése van.

Ajánlom Neked is.

Mindenféle arcokhoz, frizurához válogathatsz  mindenféle hacukát, kiegészítőket.
Ötletelésnek jó.

www.stardoll.com

A listából válogathatsz, kereshetsz modelleket, akikhez hasonlítasz:) - valós sztárok közül keresgélhetsz. Regisztrálás után saját magadról is készíthetsz "babát", kedvedre öltöztetheted.
Az oldalt folyamatosan bővítik, legutóbb egy pláza került fel, valós üzleteket "babásítottak". Igaz, nekünk távoli kínálat, de ötletlopónak jó.

www.i-dressup.com
A főoldalon középtől lefelé van 3*2 kategória, az elsőben valós divattervezők kollekciói. Csak példaképp Christian Lacroix.
Smink van itt is. Tudod, mi az a celeb? Celebrities? Hírességek. Na ők külön kategóriát alkotnak.

www.i-amour.com
Ez tetszik!:) Jegyeseknek, eljegyzésre készülőknek, házasulandóknak mindenféle stílusú öltözékek. Népek esküvői viseletei pl.Afrika.

Kellemes hétvégét, jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenruha.blog.hu/api/trackback/id/tr27229262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása